Afscheid Luc Willem en Halima El Ouarek

Inmiddels heeft de voorzitter Luc Willem zijn functie neergelegd. Helaas hebben we nog geen gepast afscheid kunnen nemen.
Vanwege de maatregelen die van kracht waren op het moment dat Luc zijn functie heeft neergelegd konden we hem niet het afscheid
geven wat hij verdient.
Ook Halima El Ouarek heeft haar functie als penningmeester neergelegd. Ook hiervoor geldt dat we nog een passend afscheid zullen organiseren
voor alles wat Luc en Halima voor Stichting Variant hebben gedaan.

Luc en Halima waren vanaf het begin betrokken bij Stichting Variant Goes. Zij hebben de stichting gemaakt tot wat het nu is, steeds in wisselende samenstelling met bestuursleden. Zij waren het die Kleurrijk Goes meer dan 10 keer hebben georganiseerd met alle betrokken bestuursleden en vrijwilligers. Daarnaast was Luc zeer betrokken als voorzitter. Hij was altijd bij de activiteiten en wist het bestuur in goede banen te leiden.

Halima is altijd zeer betrokken geweest bij de multiculti activiteiten maar ook de vrouwenavonden en Kleurrijk Goes en nog tal van activiteiten die georganiseerd zijn door Stichting Variant Goes. Zij wist altijd een lekkere Marokkaanse maaltijd te serveren. We zullen haar vast nog wel eens vragen of ze nog eens een maaltijd wil verzorgen bij een activiteit.

Wij willen Luc en Halima bedanken voor hun jarenlange toewijding en inzet. We wensen hen dan ook veel succes met alles wat zij in de toekomst nog mogen doen. Ze zullen vast nog wel eens komen kijken bij de activiteiten die we nog gaan organiseren.

Het gaat jullie goed en we zullen jullie ontzettend missen.
Bedankt Luc en Halima namens het bestuur van Stichting Variant Goes.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , , , , , , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *